خوان فرانسیسکو پاردس لوسانو

«خوان فرانسیسکو پاردس لوسانو» در آذرماه سال 1389 در سفارت ایران در مادرید به دین اسلام گروید و در دی‌ماه همان سال از سوی سفارت ایران برای گذراندن یک دوره کوتاه‌مدت در جامعه‌المصطفی به شهر قم دعوت و در آنجا با همسر ایرانی خود آشنا شد.

وی به همراه همسر خود به پرو رفت و به مدت دو سال در آنجا زندگی کرد. در این مدت برای ملاقات با خانواده همسرش در سال 1390 به تهران سفر کرد و نیز با ارسال مقاله به عنوان سخنران در کنفرانس انفورماتیک تصویربرداری با عنوان «تأثیر داده‌کاوی بر بهبود تشخیص در پزشکی» در هتل المپیک شرکت کرد. سپس به پرو بازگشت و حدود یک‌ سال بعد به درخواست همسرش که زندگی در غربت برایش سخت و غیرممکن بود، برای اقامت به ایران بازگشت.

خوان فرانسیسکو پس از بازگشت به ایران در سال 1390 در شرکت تلکام آوا به عنوان مدیر فنی مشغول به کار شد اما یک ‌سال بعد همزمان با مهاجرت مدیرعامل شرکت به کانادا، آن شرکت را ترک کرد. پس از آن، نسبت به ارائه پرپوزال برای کاهش مرگ‌و‌میر تصادفات رانندگی با استفاده از سیستم‌های هوشمند (با استفاده از تحلیل داده‌ها و تغییر بر رفتار عامل انسانی) به مرکز تحقیقات وزارت راه و شهرسازی اقدام کرد که پس از چندین ماه جلسه، به دلیل کمبود بودجه این طرح به مرحله اجرا نرسید.

وی شروع به ارزیابی مدرک پزشکی خود در وزارت بهداشت ایران کرد و پس از آزمون شفاهی و طی یک دوره یک‌ساله در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با ارائه پایان‌نامه با راهنمایی «دکتر ضیایی» (رئیس وقت هلال احمر ایران) به عنوان استاد راهنما، موفق به ارزشیابی و کسب شماره نظام پزشکی ایران شد.

لازم به ذکر است که وی در تمامی این سال‌ها در کنفرانس‌های مذهبی بسیاری به عنوان سخنران برای جوانان و دانشجویان ایرانی از جمله در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی، دانشگاه‌های علوم توانبخشی (تهران)، دانشگاه جم، دانشگاه بوشهر، دانشگاه امیرکبیر، دانشگاه خوارزمی کرج، دانشگاه رفاه و ...... شرکت کرده است. همچنین در سال 1393 به عنوان سخنران در کنفرانس زیست پزشکی ایران به عنوان «بیوانفورماتیک در زیست‌پزشکی» در دانشگاه صنعتی امیرکبیر و در سال 1394 در همان دانشگاه در کنفرانسی با عنوان «اعجاز علمی در قرآن کریم» به عنوان سخنران دعوت شد.

خوان فرانسیسکو در سال 1395، به مدت چند ماه در شرکت «مکین دریا» مشغول به کار شد. پس از شش ماه از سوی «مهندس میرامینی»، مدیرعامل صندوق توسعه پارک علم و فناوری پردیس به عنوان مشاور مدیرعامل در تکنولوژی دعوت به همکاری و از فروردین‌ماه 1396 در آنجا مشغول به فعالیت شد. علاوه بر این با توجه به گذراندن دوره هیدروپونیک در پرو در سال‌های گذشته و فعالیت در این زمینه، با توجه به کمبود منابع آبی ایران و نیاز به جلوگیری از هدررفت آب در کشاورزی در سال 1397 وارد شرکت «توانمندسازان فناوری‌های نوین» که یکی از شرکت‌های صندوق توسعه پارک فناوری است شد و شروع به فعالیت در زمینه به‌کارگیری تکنولوژی‌های جدید در کشاورزی کرد.

در سال 1397 در «سازمان اقتصادی کوثر» سخنرانی با عنوان «تکنیک‌های جدید برای ذخیره آب در کشاورزی» ارائه داد و با توجه به تغییرات مدیریتی در سال 1398، در شرکت دیگر صندوق توسعه به نام «فناورسازان هوشمند پردیس» فعالیت خود را ادامه داد. هم‌اکنون در این شرکت مشغول به انجام پروژه‌ای با همکاری «دکتر لطفی»، استاد دانشگاه تهران برای تولید بذر هایبرید است. لازم به ذکر است که توسعه این پروژه موجب کاهش نیاز ایران به واردات بذر خواهد گردید.

خوزه فرانسیسکو به همراه همسرش از ابتدای سال 1398 به عنوان مشاور پروژه آگواپونیک (استفاده از آب استخر پرورش ماهی برای تغذیه و رشد گیاهان و نیز پاک‌سازی آب) در حال همکاری با سازمان اقتصادی کوثر است. این تکنولوژی در ایران بسیار جدید است و وی امیدوار است که بتوان آن را در ایران توسعه داد؛ چراکه سبب خودکفایی در تولید غذا و نیز کاهش نیاز به واردات سبزیجات و میوه‌جات خواهد شد.

در خردادماه سال 1398 در هشتمین کنفرانس الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت، مقاله‌ای با عنوان « نقش نظام باورها و ارزش‌ها در تحقق پیشرفت» ارائه داد و در آنجا سخنرانی کرد.

هم اکنون مشغول به تدریس رشته زبان اسپانیایی درس «نوشتن پیشرفته» برای دانشجویان سال آخر در دانشگاه علامه طباطبایی و رشته مطالعات آمریکای لاتین در مقطع کارشناسی ارشد، واحد مردم‌شناسی در دانشگاه تهران است. وی همین‌طور در اوقات فراغت در حال همکاری با یک سازمان مردم‌نهاد در زمینه طراحی دست مصنوعی برای افراد قطع عضو است.